Naši novi izdelki za vas

Kupci so kupili tudi

Priporočeni izdelki

Blagovna znamka CHIPOLINO

Chipolino je bolgarska dobro uveljavljena blagovna znamka pod imenom CHIPOLINO v Sloveniji od leta 2012 zelo znana tudi po kuponski prodaji izdelkov v marketih Dm. Podjetje blagovne znamke CHIPOLINO je specializirano za proizvodnjo in trgovino z otroškimi izdelki blagovnih znamk »Chipolino« in »Baby Max«.

Velika paleta izdelkov vključuje skorajda popolnoma vse, kar se tiče otroške opreme, predvsem pa otroške vozičke, avtosedeže, stolčke za hranjenje, stajice, posteljice, lesene posteljice, večnamenske igrače... skratka vse, kar potrebujejo dojenčki in majhni otroci. V podjetju skrbno sledijo trendom in modernim dizajnom. TNa letni ravni se spreminja nova kolekcija, ki se razlikuje od prejšnjih bodisi po dizajnu, obliki ali karakteristikah, nenehno strmijo k izboljšavi izdelkov, zaradi česar so izdelki edinstveni. Dolgoletne zkušnje proizvajalca temeljijo na kakovost, varnost in udobje opreme za otroke.  

Varnost izdelkov Chipolino je zagotovljena s strani proizvajalca, certificirana v laboratorijih in je izdelana v skladu z vsemi standardi EN. Vsi izdelki, blagovne znamke Chipolino, so prava izbira, za varnost in udobje malih Chipolinčkov

CHIPOLINO za MAGIČEN ZAČETEK