Naši novi izdelki za vas

Kupci so kupili tudi

Priporočeni izdelki

Blagovna znamka Be Cool

Be Cool je mlada blagovna znamka, ki so jo ustvarili mladi ustvarjalci. Zavezan je k izdelku, ki zagotavlja ravnotežje med zasnovo, značilnostmi in ceno. Urban, sodoben in preprost izdelek, ki olajša vsakdanje življenje aktivnim staršem, ki si želijo najboljše za svoje otroke.
 
Be Cool ponuja katalog izdelkov po dostopni ceni, vendar še vedno ohranja izvirnost, obliko in značilnosti izdelka vrhunske kakovosti. Z vidika barv in modelov se paleta izdelkov vsako leto posodablja in povečuje, tako da je vedno na trendu. Vse to pa je zagotovljeno z enako zanesljivostjo, ki je tipična za JANÉ v zvezi z varnostjo in garancijo.
 
Kolikokrat ste slišali, da je optimizem nalezljiv? Be Cool je podjetje, ki ga je oblikovala mlada, dinamična in pozitivna ekipa. Razvija optimizem z ustvarjanjem drugačnega in konkurenčnega izdelka.
Opisujemo se kot "borci". Radi razmišljajo, da je vedno nekaj, kar lahko naredijo še boljše in da imajo veliko za ponuditi.
Ni lahko kombinirati dobrega dizajna z dobro kakovostjo in povsem po ugodni ceni. V podjetju Be Cool vedno najdejo način za razvoj praktičnih izdelkov, ki ustrezajo potrebam strank.
Be Cool izdelki so praktični in funkcionalni. Popolnoma izpolnjujejo potrebe najmlajših in njihovih staršev.
Že od samega začetka razumejo, da mora biti varnost dostopna vsem. Zato raziskijejoo, načrtujejo in ustvarjajo vrhunsko in varno otroško opremo z izjemnim dizajnom.