Naši novi izdelki za vas

Priporočeni izdelki

Blagovna znamka Baby Design


 Baby Design je poljsko podjetje, ki je na trgu od leta 2004 in je trenutno vodilno na trgu v svoji matični državi. Uspeh izdelkov Baby Design temelji na ergonomskih rešitvah, modernem dizajnu, čudovitem dizajnu in zabavnih barvah. Njegove barve in vzorci naredijo njene izdelke čudovite in tako ustvarijo pravi otroški svet.

Njeni izdelki so narejeni iz trpežnih, nadzorovanih materialov, praktičnih in izvirnih. Vsi ustrezajo evropskim standardom. Izjemno dobra vrednost za denar, zaradi česar je izredno privlačen predlog za starše.   Priporočamo ga vsem, ki imajo radi udobne, varne, dobro strukturirane in preproste izdelke z najrazličnejšimi slogi in barvami.

 


Kaj je pomembno pri izbiri avtosedeža...

Nakup avtosedeža je lahko prava znanstvena fantastika, a če vemo par stvari gre razmeroma lažje pri takšni odločitvi.

Priznam, da sem pred leti, ko se še nisem ukvarjala s prodajo tudi jaz kupila napačen model avtosedeža za mojo hčerko. Pa še to...niti pomislila nisem na varnost...prvi nakup je bil otroški voziček, jupi, cena sploh ni bila pomembna, samo da je bil voziček top za moje učke in roke. Ko pa je prišel čas za avtosedež, sem gledala le ceno in kategorijo.

Varnostna opozorila Termometri in elektronske naprave

ELEKTRONSKI TERMOMETRI

Hranite baterijo izven dosega otrok.

Baterijo je treba menjati takoj, ko se na LCD zaslonu pojavi simbol za prazno baterijo.

Naprave ne potapljajte v vodo ali izpostavljajte neposredni vlagi.

Uporabljenih baterij ne odvrzite med ostale gospodinjske odpadke. Odnesite jih na mesta za

zbiranje baterij na ustreznih prodajnih mestih ali na vašo lokalno enoto za recikliranje nevarnih

odpadkov.

Uporabljenih baterij ne odvrzite med ostale gospodinjske odpadke. Odnesite jih na

mesta za zbiranje baterij na ustreznih prodajnih mestih ali na vašo lokalno enoto za recikliranje

nevarnih odpadkov. Naprave ne odvrzite med ostale odpadke. Odnesite jo na ustrezno zbirno

mesto za električne naprave

.

 

Na morje v Fieso

Naša zgodba

 

Majhni otroci, potovanje - kup priprav, hitenje, jok otrok...in zagotovo še kaj doma pozabljeno saj je glava polna skrbi za pripravo na pot. Vsako leto smo se odpravljali tja do Zadra na poletne počitnice. Po golem slučaju pa smo se znašli na naši obali v Piranu, kamor smo šli na izlet - v Akvarij in mimogrede smo se malce sprehodili, pot pa nas je zanesla v ljubek zaliv Fiesa. Z možem sva ostala odprtih oči....tako lušten in miren kraj za počitek, idealno za otroke in starše in kaj hitro smo se odpravili do kampa Fiesa da povprašamo če imajo kakšno parcelico za nas. In VOJLA! imajo...super...in tako smo tisti hip postali pavšalisti, kamor zahajamo čez vse poletje. Otroka neizmerno uživata, saj sta povsem prosta, ni prometne ceste, kamp Fiesa pa je ograjen. Velik travnik z igriščem otrokoma ponuja možnost tekanja in igre, peskovnik z mivko pa je najboljši tudi za naju, ko greva na kavico v lokal na plaži, in imava otroka tako vedno na očeh. In kaj je nam še super? To da pridemo na miren dopust brez pompa v pičlih dveh urah. Na plaži je tudi veliko naravne sence, kar nam zelo paše. Na levi strani pomola ob začetku peš poti, ki vodi do Pirana je senca že dopoldne in potem ves dan, na desni proti Hotelu Barbara pa je stran sončna, tako da luštno za vse, tako za sončkarje kot senčkarje. Globina morja se spušča postopoma in je primerno za majhne in velike. V vodi in seveda na plaži so sicer večji kamenčki, so ploski in ni poblem da bi nas pikalo med hojo in ležanjem, vseeno pa je fajn, da imamo vodno obutev in blazino za ležanje.

Fiesa je energičen zaliv. Barvit z rastljinjem in glede na to da je majhen kraj, ima dovolj kulinarične ponudbe. Tudi kadar pride do deževja, le to običajno obide Fieso zelo hitro. 

Tako je to. Radi se pohecamo, da imamo doma apartma, na dopust pa gremo Zdravo z naravo, to pa je kampiranje, kjer je užitek preživljanja dopusta zunaj na free brez štirih sten :)

Galerijo slik in ponudbe si lahko ogledate tudi na fb strani na povezavi:

https://www.facebook.com/Pocitnice-v-avtokampu-1485427488375049/

 

Varnostna opozorila po skupinah otroških igrač

Najbolj prodajni