Naši novi izdelki za vas

Kupci so kupili tudi

Priporočeni izdelki

Na morje v Fieso

Majhni otroci, potovanje - kup priprav, hitenje, jok otrok...in zagotovo še kaj doma pozabljeno saj je glava polna skrbi za pripravo na pot. Vsako leto smo se odpravljali tja do Zadra na poletne počitnice.

Naša zgodba:

Po golem slučaju pa smo se znašli na naši obali v Piranu, kamor smo šli na izlet - v Akvarij in mimogrede smo se malce sprehodili, pot pa nas je zanesla v ljubek zaliv Fiesa. Z možem sva ostala odprtih oči....tako lušten in miren kraj za počitek, idealno za otroke in starše in kaj hitro smo se odpravili do kampa Fiesa da povprašamo če imajo kakšno parcelico za nas. In VOJLA! imajo...super...in tako smo tisti hip postali pavšalisti, kamor zahajamo čez vse poletje. Otroka neizmerno uživata, saj sta povsem prosta, ni prometne ceste, kamp Fiesa pa je ograjen. Velik travnik z igriščem otrokoma ponuja možnost tekanja in igre, peskovnik z mivko pa je najboljši tudi za naju, ko greva na kavico v lokal na plaži, in imava otroka tako vedno na očeh. In kaj je nam še super? To da pridemo na miren dopust brez pompa v pičlih dveh urah. Na plaži je tudi veliko naravne sence, kar nam zelo paše. Na levi strani pomola ob začetku peš poti, ki vodi do Pirana je senca že dopoldne in potem ves dan, na desni proti Hotelu Barbara pa je stran sončna, tako da luštno za vse, tako za sončkarje kot senčkarje. Globina morja se spušča postopoma in je primerno za majhne in velike. V vodi in seveda na plaži so sicer večji kamenčki, so ploski in ni poblem da bi nas pikalo med hojo in ležanjem, vseeno pa je fajn, da imamo vodno obutev in blazino za ležanje.

Naveličani štirih sten, si želite svoboden dopust ali zgolj vikend oddih na morju? Prepričana sem, da vas je večina, ki tega dela naše obale še niste obiskali, povem pa vam lahko, da je Fiesa oaza miru, pozitivne energije in izredno lep kraj naše obale.
Na voljo so tri prikolice razlicnih kapacitet do 6 oseb pripravljene za namestitev od 1.maja dalje. V prikolicah so odeje in vzglavniki s seboj prinesete samo posteljnino. V predprostoru je kuhinjska niša s kuhališčem in vso potrebno posodo za kuhanje, hladilnik z zamrzovalnikom, mikrovalovka, ter kavc ki ga lahko raztegnete in dobite udobno ležišče za dva za spanje ali samo dnevni počitek. Pred baldahinom je terasa s stoli in mizo. Vse prikolice imajo tudi namizni ventilator in radijski sprejemnik. Moznost najema prenosne klimatske naprave +5€/dan
Razpolagamo s prikolicami 2+2, 4+2 in 5 oseb.
Opise parcel najdete na fb strani pod zavihkom albumi. Hisni ljubljencki niso dovoljeni. Nudimo moznost obrocnega placila.
Prepričani smo, da se boste udobno počutili in lahkotno spočili. Morje je lepo, čisto, plaže urejene, ponudba lokalov kakovostna in cenovno ugodna, aktivnosti za mlade in veliko igralne površine za otroke. Dostop je z otroškim vozičkom praktično povsod. Fiesa ponuja čudovite sprehajalne poti in tudi veliko naravne senčke.
Cena najema na dan vklučuje:
- prijavo oseb 2+2
- najem prikolice
- najem inventarja
- uporabo parkirišča ob prikolici
- uporaba sanitarnih prostorov
Doplačilo v kampu turistična taxa po osebi 2,5€ (plača najemnik, ko se prijavi na recepciji)
Kontakt: Andreja 040 645 159 ali Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Fiesa je energičen zaliv. Barvit z rastljinjem in glede na to da je majhen kraj, ima dovolj kulinarične ponudbe. Tudi kadar pride do deževja, le to običajno obide Fieso zelo hitro. 

Tako je to. Radi se pohecamo, da imamo doma apartma, na dopust pa gremo Zdravo z naravo, to pa je kampiranje, kjer je užitek preživljanja dopusta zunaj na free brez štirih sten :)

Galerijo slik in ponudbe si lahko ogledate tudi na fb strani na povezavi:

https://www.facebook.com/Pocitnice-v-avtokampu-1485427488375049/

 


Najbolj prodajni