E-pošta

Avtosedež SPS Isofix 9-36kg Art.10071021

Ocena: Še ni ocenjeno
Proizvajalec: LORELLI
Razpoložljivost:na zalogi 1 kos(ov)
Koda izdelka:BE 10071021

Dimenzije / teža paketa

Teža izdelka: 10.0000KG
Enote v škatli1
228,99 €
Barva

Inovativen, udoben in zanesljiv avtosedež ki se prilagaja tako po naslonu, kot višini, glede na potrebe otroka. Isofix sistem za kakovostno pritrditev v avtomobilu. Posebna memory pena v sedalnem delu omogoča zmanjšanje vibracij zaradi vožnje, nudi popolno udobje in zračenje.

Sedež je opremljen z bočnimi ojačitvami in z mehkim udobnim oblazinjenjem. Naslonjalo je nastavljivo v optimalen položaj za otroka. Možna prilagoditev vzglavnega dela za udobje otroka. Varnost je zagotovljena s SPS stransko zaščito sistema in obeh funkcionalnih varnostnih pasov, namestitev je zelo preprosta z isofix sistemom ali samo z varnostnim pasom.

avtosedež za otroke 9-36kg     Skupina I ( 9-18 kg )     Skupina II ( 15-25 kg )     Skupina III ( 22-36kg )     5 - točkovni varnostni pas     nastavljiv vzglavnik za zaščito glave pred udarci     veliki stranski zračni blazini optimalno zaščito v primeru bočnega trka     5 stopenj za nastavitev višine vzglavnika         -deljen vložek za najmlajše otroke
    -nastavljiva podpora za glavo
    -enostavna montaža s ISOFIX sistemom
    -4 položaji varnostnih pasov
    -nastavljivo naslonjalo v 4 položaje
    -nastavitveni regulator pasov

Certifikat: ECE R44/04
Teža: 8,5 kgAvtomobilski sedež je treba čistiti s hladno vodo in milom. Ne uporabljajte agresivnih čistil, kot so abrazivi ali razredčila.

Snemljivi pokrovi so pralni v topli vodi (največ 30 ° C). Ne uporabljajte belila.  Sušiti ne na neposredni sončni svetlobi.

Plastične dele očistite z vlažno krpo. Ne uporabljajte solvata.
Ta izdelek je izdelan v skladu z evropskim varnostnim standardom ECE R44 / 04 (otroški avtomobilski sedeži), kar zagotavlja največjo varnost in udobje za vašega otroka.

Zadnja ocena

Na voljo ni mnenja za ta izdelek.
Now please write a (short) review....(min. 5, max. 2000 characters)
Prvo: Ocenite izdelek. Izberite oceno med 0 (slabo) in 5 zvezdicami (odlično). Ocena:
Napisanih znakov: