Možnost plačila

V primeru plačila z nakazilom na TRR, vam bodo ob nakupu pripisani podatki za plačilo na naročilu, ki ga prejmete ko nakup zaključite in potrdite, kamor je potrebno opraviti nakazilo. Plačilo lahko najlažje in najhitreje izvedete v vaši spletni banki, lahko pa tudi na katerikoli banki ali pošti v Sloveniji z UPN nalogom. V tem primeru plačate provizijo za opravljeno transakcijo banki ali pošti skladno z njihovimi pogoji poslovanja, ki bo za vas opravila plačilo.


Podatki za plačilo po predračunu: Ime banke: NLB d.d., Izpostava banke: Trebnje, Lastnik računa: RISP Andreja Drnovšek s.p., Številka računa TRR: IBAN SI56 0297 1009 2544 712, Sklicna številka (št. naročila brez črk):

Kupoprodajna pogodba (naročilo) je za registrirane uporabnike v elektronski obliki shranjena na strežniku Otroške trgovine Teddy in vam tako dostopna 24 ur na dan v razdelku »Moj profil« ali v pisni obliki na sedežu podjetja. Hranimo pa jo tudi v tiskani obliki na sedežu podjetja.

Blago je v lasti prodajalca do končanega plačila blaga. 

Nakup v Otroški trgovini Teddy je popolnoma varen. Za to smo poskrbeli z vsemi najsodobnejšimi ukrepi za varovanje vaših podatkov.

Vsi vaši zaupni podatki, ki se prenašajo po internetu so ustrezno kodirani, tako da naj ne bi bilo možnosti, da bi jih lahko razbrala kakšna tretja oseba.

Vaše podatke, ki jih vpišete za potrebe izvedbe nakupa, skrbno hranimo in jih v nobenem primeru ne posredujemo tretjim osebam.

- Plačilo z nakazilom na TRR