E-pošta

Avtosedež 0-25kg +SPS Isofix SIDE ARMOR Art. 1007106

Ocena: Še ni ocenjeno
Proizvajalec: LORELLI
Razpoložljivost:na zalogi 1 kos(ov)
Koda izdelka:BE1007106

Dimenzije / teža paketa

Teža izdelka: 10.0000KG
Enote v škatli1
217,16 €
195,44 €
Barva

Inovativen, udoben in zanesljiv avtosedež ki se prilagaja tako po naslonu, kot višini, glede na potrebe otroka. Možnost namestitve z avtopasom ali isofixom.  Isofix sistem za kakovostno pritrditev v avtomobilu.

Otroški avtosedež ARTHUR z ISOFIX sistemom + PREMIUM SIDE PROTECTION SISTEM SPS Lorelli z vrhunskim dizajnom in dodatki v imitaciji umetnega usnja, kar daje avtosedežu popoln luksuzen videz je priročen in praktičen skupine 0/1/2 (0-25kg).Sedež je opremljen z bočnimi ojačitvami in z mehkim udobnim oblazinjenjem, kar predstavlja visoko kakovost in enostavno čiščenje. Naslonjalo je nastavljivo v optimalen položaj za otroka tudi ko postane utrujen, saj lahko poljubno spreminjate naklon. Varnost je zagotovljena s ISOFIX SISTEMOM kot tudi s SPS stransko zaščito sistema in obeh funkcionalnih varnostnih pasov, namestitev je zelo preprosta. CuddleMe Shock Reducer / To je posebna pena, ki absorbira energijo, medtem ko vašemu otroku ponuja popolno udobje. Avtosedež se v nasprotni smeri vožnje namesti s pomočjo avtopasa, v smeri vožnje pa z vgrajenim isofix sistemom.

- stranski zaščitni sistem SPS SIDE PROTECTION
- mehka podporna blazina za dojenčke
- mehka sedežna blazina CuddleMe Shock Reducer / To je posebna pena, ki absorbira energijo, medtem ko vašemu otroku ponuja popolno udobje
- enostavno namestitev s sistemom Isofix v smeri vožnje
- 5-točkovni nastavljivi varnostni pasovi
- držalo zaponke / vodilo pasu za držanje sponke

- možnost montaže samo z avtopasom  in ali z isofixom, zato je primeren za vse avtomobile.

Pomen ISOFIX:

Isofix je sistem pritrjevanja otroških avtosedežev v avtomobile , ki imajo mesta za isofix pritrditev. Avto sedeži, ki uporabljajo pritrdilni sistem isofix, so po varnosti korak pred ostalimi. Sistem pritrjevanja omogoča trdno povezavo sedeža s karoserijo avtomobila. Nekateri avtomobili omogočajo pritrditev ISOFIX na stranskih zadnjih sedežih in sovoznikovem sedežu, če je zračna blazina za sovoznika izključena. Otroški sedež je pri tem sistemu na posebnem podstavku, ki ga zataknemo v utore v okviru (šasiji) avtomobila. Prednost sedeža isofix je tudi v tem, da ga lahko uporabljamo tudi v avtomobilih, ki takega pritrjevanja ne omogočajo. Enako kot druge otroške sedeže ga lahko namreč pripnemo s tritočkovnim varnostnim pasom. Avtomobilov, ki imajo pritrdilni sistem Isofix je vedno več, obljubljajo celo, da bo kmalu obvezna možnost za tako pritrditev otroškega sedeža v vseh novih avtomobilih, saj isofix pri vseh vrstah trčenj, še posebej pa v primeru bočnega trčenja, zagotavlja izjemno varnost. Otroški sedež se ne prevrne, ne zdrsne naprej in ne zaniha. Dodatno ga lahko pripnete še z varnostnim pasom. Avtosedež ne prilagodljiv na isofix ali vozila brez isofixa.

Pomen SPS:

SIDE PROTECTION SISTEM SPS:

SPS - side protection system, so dodatna stranska oblazinjena krila narejena iz posebnih materialov in vpeta na stranice avtosedeža. Skrbijo za porazdeljeno absorbcijo energije, ki se pojavi pri močnejših stranskih trkih. Stranski trki so po statistiki odgovorni za 20% nesreč otrok, ki se končajo s težjimi posledicami. Z otroškim avtosedežem s sistemom SPS boste bolje zavarovali svojega otroka.


SIP - side impact protection je vgrajena strukturna osnova iz posebnih materialov, ki ima podobno vlogo kot SPS.


ECE - novi certifikat ustreznosti v veljavi je R44/04, torej amandma 04. Viden je v obliki oranžne nalepke na strani avtosedeža. Vsaka posamezna grupa ima svoj certifikat ustreznosti. Desno je logotip neodvisnega inštituta, ki izdaja ECE certifikat ter ISO visoki proizvodni standard

 

Zadnja ocena

Na voljo ni mnenja za ta izdelek.
Now please write a (short) review....(min. 5, max. 2000 characters)
Prvo: Ocenite izdelek. Izberite oceno med 0 (slabo) in 5 zvezdicami (odlično). Ocena:
Napisanih znakov: