E-pošta

Higienska pralna maska za obraz Vip

Ocena: Še ni ocenjeno
Proizvajalec: RISP
Razpoložljivost:na zalogi 22 kos(ov)
Koda izdelka:RIJLVIP

Dimenzije / teža paketa

Teža izdelka: 0.1000KG
Enote v škatli1
4,90 €
Velikost
Barva
2-3d.gif

Pralno pokrivalo za obraz iz dveh slojev visoko kakovostne bombažne pletenine, izredno mehak in nežen material na dotik in lahko nošenje. Zanke za nameščanje za ušesi so prav tako bombažne, kar omogoča lahkotno nošenje brez žuljenja.  V nosnem predelu je žička za obliko po nosnem korenu.

 

Pred prvo uporabo pralno pokrivalo za obraz vzemite iz vrečke in ga v pralnem stroju operite na vsaj 40°C. Ko se pokrivalo posuši, si ga lahko nadenete na obraz.

Preden si pokrivalo nadenete, si obvezno umijte in razkužite roke, da preprečite morebiten stik potencialno okuženih rok z obrazom. Pokrivalo namestite na usta in nos tako, da ga primete za elastiko in ga pričvrstite za ušesi. Pozorni bodite, da so gube na pokrivalu obrnjene navzodl na zunanjem delu. (pri navadnih ploščatih pokrivalih z gubami)

Pri noosnem delu ga je potrebno dobro fiksirati in potegniti čez oziroma pod brado. Pokrivalo mora na obrazu stati samostojno in udobno, pri namestitvi pa morate paziti, da vam ne onemogoča dihanja. Med uporabo se pokrivala ne dotikajte. Priporočljivo je, da pokrivalo zamenjate, če pride v stik s krvjo ali tekočinami.

Ko pokrivalo odstranjujete, se ne dotikajte spodnje strani, temveč primite za elastike in ga odstranite z obraza. Zunanji del pokrivala nikakor ne sme priti v stik z obrazom. Odložite ga v plastično vrečko in jo neprodušno zaprite vse dokler ga ne prinesete do pralnega stroja. Po odstranitvi pokrivala ali po nenamernem dotikanju, si umijte in razkužite roke.

Pokrivalo ponovno operite. S pranjem zagotovite, da je pokrivalo ponovno čisto in primerno za uporabo.

- ne zagotavlja 100% zaščite pred okužbo! Pralno pokrivalo za obraz nas ščiti pred nenamernim dotikanjem obraza in ust ter delno preprečuje nadaljno širjenje kapljic v okolje.

 Material iz tekstila:

Takšne maske lahko služijo samo kot pomoč pri varovanju okolice pred kapljicami sline uporabnika, s čimer se lahko prepreči, da bi te kapljice dosegle druge osebe oziroma predmete v bližini. 100% bombaž Oeko-Tex® Standard 100

Priporočljivo zdrževanje:

Maska iz blaga je 3x manj učinkovita kot kirurška maska, vseeno pa tudi iz blaga izdelana maska dokazano zmanjša prenos mikroorganizmov na okolico , zato mladi zdravniki splošni javnosti ob nujnih izhodih od doma priporočajo njihovo uporabo.

Pri tem pa je treba biti previden. Masko je treba namestiti in odstraniti s čistimi rokami, ko je nameščena, se je ne smemo dotikati. Segati mora od korena nosu do območja pod brado, da popolnoma prekrije nos in usta. Masko je treba zamenjati, ko se blago navlaži, to pomeni med 30 minutami in dvema urama uporabe. Po uporabi je treba masko oprati na visoki temperaturi in prelikati z vročim likalnikom.

Tako imenovane higienske zaščitne maske so priporočljive tudi, ker se lahko operejo. Vseeno pa mladi zdravniki opozarjajo, da je njihova uporaba primerna le za splošno prebivalstvo in ne za zdravstvene delavce, ki so v stiku z bolniki. Tudi ob uporabi maske je treba upoštevati ukrepe glede higiene in omejitve stikov.

Zadnja ocena

Na voljo ni mnenja za ta izdelek.
Now please write a (short) review....(min. 5, max. 2000 characters)
Prvo: Ocenite izdelek. Izberite oceno med 0 (slabo) in 5 zvezdicami (odlično). Ocena:
Napisanih znakov: