E-pošta

Terenski otroški voziček Off road Lucky Len

Ocena: Še ni ocenjeno
Proizvajalec: MAKED
Razpoložljivost:po naročilu 0 kos(ov)
Koda izdelka:MA LEN

Dimenzije / teža paketa

Teža izdelka: 40.0000KG
Enote v škatli1
432,00 €
Velikost
1-14dni po plačilu

Otroški Voziček Maked Lucky 3v1  (za lupinico možen dokup isofix baze)

Otroški voziček Lucky je vsestranski voziček za vse tiste, ki radi preživljajo čas tako v mestu kot tudi na podeželju. Njegove prednosti so velika napihljiva kolesa, obrnljiv sedež naprej – v smeri vožnje in nazaj – obrnjen proti staršem, širok sedež in velika globoka košara. Otroški voziček Lucky je rezultat dolgoletnih izkušenj na področju prodaje in distribucije otroških izdelkov.

Ogrodje otroškega vozička:

Udobna konstrukcija z amortizerji in sistemom vzmetenja. Enostavna uporaba, po višini nastavljiv ročaj. Ogrodje otroškega vozička je enostavno zložljivo, nanj pa je mogoče namestiti globoko košaro, sedež in otroški avtosedež (z adapterjem).Ogrodje vozička je lakirano, zato je bolj odporno na korozijo in odrgnine. Otroški voziček ima napihljive pnevmatike z ležaji, ki so opremljena z blatniki. Ogrodje vozička je lahko po izbiri kupca v beli ali črni barvi.

Globoka košara:

Prostorna globoka košara z veliko strešico. Možnost spremembe položaja z nastavljivim naslonjalom (znotraj globoke košare). Profilirano dno globoke košare vam omogoča, da jo uporabljate tudi kot zibelko. Globoka košara ima tudi senčnik, ki ga lahko pospravite pod strešico globoke košare. Prevleka globoke košare ima na obeh straneh zadrgo, zato vam omogoča hiter in enostaven dostop do otroka.

Sedežna enota:

Udoben sedež, ki ga je mogoče namestiti obrnjenega naprej – v smeri vožnje in nazaj – obrnjenega proti staršem. Nastavljivo naslonjalo (iz sedečega v ležeči položaj) in nastavljiva opora za noge. Odstranljiva varnostna ograja. Raztegljiva strešica. Dodatni vložek za manjše otroke povečuje udobje med sedenjem. Da bi zagotovili varnost otrok, ima otroški voziček 5-točkovni varnostni pas in mednožni varnostni pas. Vključuje tudi prevleko za noge.

Torba za otroške pripomočke
Lepa in velika torba za shranjevanje pripomočkov za nego otroka.

Otroški avtosedež:

 Otroški avtosedež zagotavlja varnost vašega otroka med vožnjo.
3-točkovni varnostni pasovi varujejo otroka na potovanju, mehke blazinice pa pripomorejo k ublažitvi tresljajev med vožnjo. Preprosta uporaba in montaža otroškega avtosedeža na ogrodje otroškega vozička s pomočjo adapterjev. Otroški avtosedež je primeren za otroke s telesno težo od 0-10 kg in je izdelan v skladu z evropskim standardom ECE R44/04.
Otroški avtosedež vključuje: strešico in oporo za noge.

Komplet vključuje:

Ogrodje otroškega vozička, globoko košaro s strešico, sedež s strešico in oporo za noge, torbo za shranjevanje otroških pripomočkov, dežno prevleko in otroški avtosedež lupinico s strešico in oporo za noge ter adapterje za njegovo montažo.

Dimenzije zloženega ogrodja otroškega vozička s kolesi:

- višina: 35 cm
- dolžina: 92 cm
- širina: 64 cm.

Območje nastavitve višine ročaja: 1170 mm - 7300 mm

Globoka košara:

- višina globoke košare s strešico: 65 cm
- širina: 41 cm
- dolžina: 86 cm / dimenzije notranjosti globoke košare: 83 cm x 40 cm
- višina vzmetenja globoke košare od tal: 59 cm.

Teža:

- globoka košara: 5 kg
- otroški avtosedež: 3 kg
- ogrodje otroškega vozička: 6 kg (brez koles), 10 kg (s kolesi)
- otroški voziček: 5 kg.

POMEMBNO! Te vozičke izdobavimo izključno za znanega kupca in po prejetem plačilu. Rok dobave je 14 del. dni po prejetem plačilu!

Zadnja ocena

Na voljo ni mnenja za ta izdelek.
Now please write a (short) review....(min. 5, max. 2000 characters)
Prvo: Ocenite izdelek. Izberite oceno med 0 (slabo) in 5 zvezdicami (odlično). Ocena:
Napisanih znakov: