E-pošta

Hojček vajeti za učenje hoje

Ocena: Še ni ocenjeno
Proizvajalec: LORELLI
Razpoložljivost:po naročilu 0 kos(ov)
Koda izdelka:BE 1001009
14,64 €
Barva
2-3d.gif

Nemalokrat se starši obremenjujemo, ko moramo malčka držati za obe rokici da ne pade, ker je ravno v fazi da shodi in še ni stabilen, pri tem pa nas v neljubem položaju drže že krepko zbada v križu. S tem pripomočku je lažje za starša za otroka pa nasploh, saj dobi več svobode gibanja. Šele takrat ima zadostno sposobnost pomika teže vstran in proste roke, lahko se začne spuščati in roke uporabljati za funkcijo igre. Med igro, ki je ravnotežno zadostno kontrolirana, si gradi izkušnje samostojne stoje, prosto počepa, manipulira s predmeti, začenja komentirati svojo igro in uspe mu narediti nekaj prvih korakov.

Za večjo varnost pred padcem si lahko pomagate s tem odličnim pripomočkom - pas za učenje hoje - pri uporabi kontrolirate morebiten padec, otrok pa je s tem popolnoma samostoje. Kadar pri pomoči pri hoji držimo otroka za obe roki, ga prikrajšamo za sposobnost lovljenja ravnotežja. Pri hojčku ima otrok prosti roki in občutek samostojnosti.

primeren za otroka od starosti od 6-14 mesecev
     -
primeren za otroka, ki tehta več kot 13 ​​kg
     -pomoč otroku  z veščinami za hojo
     -nič več nenehnega pripogibanja in bolečine v hrbtu staršev
     -zabava za otroke in starše
     -varna hoja malčka z vaše strani
     -otrok hodi naravno s prostimi rokami

Ta izdelek je izdelan v skladu s standardom za varnost EN 13210 (za otroke in nego otrok - Otroška ramenskimi vajeti in podobnih izdelkov  - Varnostne zahteve in preskusne metode), kar zagotavlja maksimalno varnost in udobje za vašega otroka.

 

Zadnja ocena

Na voljo ni mnenja za ta izdelek.
Now please write a (short) review....(min. 5, max. 2000 characters)
Prvo: Ocenite izdelek. Izberite oceno med 0 (slabo) in 5 zvezdicami (odlično). Ocena:
Napisanih znakov: