E-pošta

Spalna vreča za dojenčka SUMMER 0-6M

Ocena: Še ni ocenjeno
Proizvajalec: LORELLI
Razpoložljivost:na zalogi 5 kos(ov)
Koda izdelka:BE 2006014

Dimenzije / teža paketa

Teža izdelka: 0.3000KG
Enote v škatli1
15,49 €
9,29 €
Barva

Letna spalna vreča za dojenčke 0-6m. Spalne vreče so enostavne za oblačenje in otroka zaščitijo pred mrazom. Mogoče jih je enostavno zapeti, poleg tega pa so izjemno varne za vašega otroka. Na ramenih spenjanje s pritiskači, v spodnjem delu je zadrga, ki jo lahko odprete, omogoča lažje previjanje, saj otroka ni potrebno slačiti v celoti.

Raziskave so pokazale, da imajo spalne vreče za otroke varovalni učinek proti SIDS, saj zmanjšajo obračanje na trebuh in preprečujejo, da bi posteljnina prekrila obraz in glavo med spanjem.

— „spalna vreča za otroke“ je toplo podložena ali polnjena vreča dolžine telesa, v katero se položi otroka in ki je oblikovana za preprečevanje hipotermije in zadušitve med spanjem ali ležanjem v otroški posteljici.

Novorojenčki spijo povprečno 16 ur na dan, otroci, stari od 3 do 5 let, pa še vedno spijo 11–13 ur na dan. Dojenčki in majhni otroci v prvih petih letih življenja, vključno z budnimi obdobji, preživijo vsaj polovico dneva ali več v svojem spalnem okolju. Proizvodi, ki se uporabljajo v spalnem okolju dojenčkov in majhnih otrok, morajo biti varni, saj so dojenčki in majhni otroci tam pogosto brez nadzora dlje časa podnevi in ponoči.

Spalne vreče so enostavne za oblačenje in otroka zaščitijo pred mrazom. Mogoče jih je enostavno zapeti, poleg tega pa so izjemno varne za vašega otroka. Na ramenih spenjanje s pritiskači, v spodnjem delu je zadrga, ki jo lahko odprete zza nogice, v kolikor je otrok začel vrečo preraščati, hkrati pa omogoča lažje previjanje, saj otroka ni potrebno slačiti v celo

Material 100% bombaž

Dolžina 60cm

 

Zadnja ocena

Na voljo ni mnenja za ta izdelek.
Now please write a (short) review....(min. 5, max. 2000 characters)
Prvo: Ocenite izdelek. Izberite oceno med 0 (slabo) in 5 zvezdicami (odlično). Ocena:
Napisanih znakov: