Splošna določila

Splošna določila/pogoji poslovanja

 

Splošni pogoji poslovanja Otroške spletne trgovina Teddy določajo pogoje nakupa ter prodaje izdelkov, ki jih izvaja podjetje RISP Andreja  Drnovšek s.p., Rožna ulica 9, 8210 TREBNJE

 

Splošni pogoji poslovanja Otroške spletne trgovina Teddy so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot) in mednarodnimi kodeksi za e-poslovanje.

 

Otroška spletna trgovina Teddy deluje 24 ur na dan in vse dni v tednu. Uporaba spletne prodajalne je brezplačna. Kupec lahko izbere in naroči izdelke ter jih uvrsti v nakupovalno košarico. S končno potrditvijo kupec naročilo odda. Naročilo se obdela in pripravi glede na možnost dobave izdelkov.

Po opravljenem naročilu na Otroški spletni trgovini Teddy vam na elektronski naslov, ki ste ga vpisali ob naročilu, pošljemo obvestilo o vašem nakupu. Istočasno pa se vaše naročilo shrani tudi pri nas. Naročilo je v elektronski obliki shranjeno na strežniku ponudnika.

 

Cene v Otroški spletni trgovini Teddy

 

Vse navedene cene izdelkov so v eur in NE vključujejo davek na dodano vrednost (DDV) "Po 1. točki 94. člena ZDDV nisem zavezanec za obračun DDV.". Pridržujemo si pravico do spremembe cen, razen, če ni  navedeno drugače (primer akcij in posebnih popustov). Ko kupec naročilo v Otroški spletni trgovini Teddy potrdi, veljajo cene, objavljene s strani podjetja RISP Andreja  Drnovšek s.p., ki se zapišejo v končni potrditvi naročila. Pridržujemo si pravico do spremembe cen brez predhodnega obvestila. Če ni drugače navedeno, cene veljajo za en kos. V Otroški spletni trgovini Teddy so navedene cene kot redne cene izdelkov, cene ugodno, spletne cene ter odprodajne cene. Cene ki so označene z značkami veljajo za vse fizične kupce na Otroški spletni trgovini Teddy

 

Znižane cene so v Otroški spletni trgovini Teddy označene kot ZNIŽANO ali ODPRODAJA in veljajo le za odprodajo zalog in izdelke prejšnjih kolekcij ali zadnje kose. Prijava na novice je za stranke popolnoma neobvezujoče in brezplačno.

 

Fotografije  izdelkov

 

Slike izdelkov so simbolične. Dejansko se izdelek lahko razlikuje od slike izdelka na spletu (odstopanje v barvi, detajih...).

 

Opisi ob izdelkih

 

Teksti ob izdelkih so informativne narave in so podani s strani proizvajalca, zato za točnost podatkov ne odgovarjamo. Za podrobnejše in informacije o izdelku se lahko obrnete na naše kontakte.

 

Odveza odgovornosti

 

Podjetje RISP Andreja Drnovšek s.p., Rožna ulica 9, 8210 TREBNJE se po svojih najboljših močeh trudi zagotoviti skladnost in ažurnost podatkov, ki so objavljeni na spletni trgovini podjetja. Kljub temu pa se lahko karakteristike izdelkov, njihova zaloga in cena spremenijo tako hitro, da podjetje RISP Andreja Drnovšek s.p., Rožna ulica 9, 8210 TREBNJE v spletni prodajalni ne uspe popraviti podatkov pravočasno. V takem primeru bomo kupca obvestili o morebitnih spremembah in mu omogočili preklic naročila ali zamenjavo naročenega izdelka.

 

Reklamacije in informacije

 

V primeru reklamacije ali potrebe po dodatnih informacijah pričakujemo vaše sporočilo na E-naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.